HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

Meg ne tévedjetek, se szép, se jó ígérgetéstől, sem pedig a károgó jövendölésektől! Mert eddig még egyetlen hazug sem hirdette úgy magát: "Rám hallgassatok és én éjjel és este is azon leszek, hogy a kárhozatba taszítsalak benneteket"! VIGYÁZZATOK TEHÁT, HOGY FÉLRE NE VEZESSENEK TITEKET!

Akkor most higgyünk a Nagy Figyelmeztetés lehetőségében, vagy sem?

     Ha az un. „nagyfigyelmeztetés.hu” küldetése (így írva) csupán innen-onnan való összeollózás lenne ( La Salette, Garabandal, Don Gobbi, Fausztina nővér), akkor végül is az etikai kifogáson kívül más baj nem volna vele, ám sajnos jóval többről van szó (és ez viszont valóban figyelmeztető jel)! Merthogy nem a Krisztus Titokzatos Teste iránti alázatra és engedelmességre tanít, hanem valamiféle ellentétet próbál szítani a 'nagyfigyelemzetés.hu' követők (röviden NF) és az egyházi hierarchia illetve az "Egyházi Tan" között. Tehát a Pápa, a papság és az "Imahadjárati Imacsoportok" közt, melyeket esetenként "Tanítványoknak" nevez, nagy "T"-vel!

 — A NF. MÁR ELŐRE TUDJA ÉS TUDATJA! — "Titeket, Tanítványaim, eretnekségekkel fognak vádolni, és azt mondják majd, hogy nem követitek a Szent Tant. Súlyos hibát követnek majd el Felszentelt Szolgáim, ha a Királyságomhoz vezető út elágazásánál a rossz utat fogják követni. Tudatlanságból teszik majd ezt, mert sokuk azt feltételezi, hogy már ismeri azokat a próféciákat, melyeket még ki kell nyilatkoztatnom a világnak, Második Eljövetelem előtt. Ó, mennyire össze lesznek zavarodva, amikor arra utasítják majd őket, hogy helytelen dolgot tegyenek, azaz utasítsák el a mindannyiatoknak – a lelkek üdvösségére – adott Figyelmeztetéseimet. Egyházam egyetlen felszentelt szolgája sem érti a Jelenések Könyvét, még. (2013. január 27. vasárnap, 20.30)"  (— NOCSAK! —)
"Sok minden megvalósult, nemcsak általatok, drága szeretett Tanítványaim, hanem Egyházam Hite által is, bátran szembeszállván az üldöztetéssel, melyet a világi kormányok okoznak földi Testemnek. Mily nagyon Szeretem hűséges Követőimet. (2013. január 21. hétfő, 15.50)"  (— EZ NEM MEGLEPŐ, persze kitől való ez a szeretet? —)
     A NF Imahadjáratának öröme és eredményessége, hogy "Örvendezzetek, mert még csak két éve, hogy ez a Küldetés elkezdődött, és már több mint kétszáz országban és közel negyven nyelven olvasható Szavam (Üzenetem). Én továbbra is terjeszteni fogom Üzeneteimet, minden nyelven; gazdagok és szegények körében; az ateisták és felszentelt Szolgáim körében. (2013. január 25. péntek, 23.20)"
     Tehát a "reveláció" új Tanítványokkal és új Júdásokkal számol, mintegy "alterego Jézusként" teszi ezt, hogy ki ne mondjam... Előre tudja, hogy "Imahadjárati Imacsoportjaik" szembe fognak kerülni az "Egyházi Tannal"! Nem tudni pontosan mit ért "Tan" alatt, mert ha az Egyház tanítását (kvázi Jézus Krisztus tanítását érti), akkor itt nagy a baj! A gyanút fokozza, hogy következetesen, a dolgaik természetéből fakadó szembekerülést tételez fel, ami egy előre tudott (esetleg provokált) megosztó békétlenség. Az Igaz Üdvözítő ezt mondta: "Minden ország, amely meghasonlik önmagával, elpusztul, és egyetlen város vagy ház, amely meghasonlik önmagával, fönn nem marad". (Mt 12,25) Merthogy erről van szó, ha a NF. jézusa szembekerül a saját TANÍTÁSÁVAL! "Aki nincs velem, ellenem van, és aki nem gyűjt velem, szétszór." (ou.12,30)

     Egy igen neves teológiai professzor, Dr. Mark Miravalle (Theology and Mariology at Franciscan University of Steubenville) véleménye,  hogy „Mary Divine Mercy egy félrevezetett és tiszteletlen ír háziasszony, aki vagy kiagyalja az üzeneteket –  feltehetően valamilyen gonosz szellem által ihletve – vagy kifejezetten sátáni eredetűek”. Ezt a következtetést, levonhatjuk abból a Jelenések könyvéből is (amit állítólag senki sem értett eddig) miszerint, "mert ördögök lelkei ezek, akik jeleket művelnek" (Jel 16,14)! A nagyfigy.hu esetében tehát nagy eséllyel a megtévesztő szellem manipulatív munkájáról van szó! Adná Isten, hogy ne így lenne! (Kérem t. Olvasóimat, hogy olvassák el a 2013. február 9-i, "Az Antikrisztus 6." c. posztomat!)

illuminatedapocalypsest_albans.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr95068932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása