HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

JUAN PABLO ORANDO.jpg     Boldog II. János Pál pápa, a pápaság történetében egy olyan rendkívüli szent, amilyennel eddig talán nem találkoztunk a pápák sorai között.
     Ő az Egység pápája, a kiengesztelődést hirdető pápa –, de nemcsak ennyi. Segítő szent. Olyan, akihez érdemes fordulni, akinek közbenjárása az Úr megkönyörül rajtunk.
     Nem fedhetem fel annak nevét, akivel csoda történt – így Boglárkának fogom hívni.
II. János Pál halálát követően elzarándokoltunk Rómába, az ő sírjához is. Közvetlen rokonunk Boglárka is velünk jött. Mint fiatal lány, nem igen rajongott egyetlen szentért sem, neki csak Jézus volt fontos abban az időben. Viszont, tisztelte a pápát és tiszteletből eljött a sírjához.
tomb II_john_paul_.jpgOdaérkezve II. János Pál sírja elé, meglepve láttam, hogy egyszerre csak mélyen meghajolt, majdnem a földig és váratlanul nagyon elkezdett sírni. Úgy zokogott, hogy félre kellett állni és őt vigasztalni. Kérdésünkre nehezen bár, de elmondta, hogy hirtelen úgy érezte, hogy valaki a fejére teszi a kezét és mint valami tűz, melegség járja át egész testét, amitől annyira megrendült, hogy sírva kellett fakadjon.
Attól fogva nemcsak tisztelte őt, hanem szerette.
     Mint sok fiatal életében, Boglárka életében is csalódások követték egymást. Nem volt munkája, hiába diplomázott, barátjában, udvarlójában nagyot csalódott.
    Úgy éreztem, segítenem kell neki. Elkezdtem egy kilencedet szeretett pápánkhoz, hogy kapjon végre munkát. A kilenced után Boglárka álmot látott: II. János Pál jelent meg neki hófehérben, én a háttérben látszottam. A pápa odanyújtotta neki a kezét, megfogta, majd tenyerét többször erősen megsimította.
Ezt követően talán egy héten belül Boglárka váratlanul álláshoz jutott, majd egy évnyi sikertelen próbálkozás után!
Tudtam, hogy fontos lenne a csalódást követően megtalálnia a párját is, ezért újabb kilencedet kezdtem el II. János Pálhoz.weronika4.jpg
     A kilenced után nemsokára Boglárka ismét álmot látott – hozzáteszem, nem álmodó alkat.
Ismét megjelent neki II. János Pál, s az álomképben én épp Ővele beszélgettem, de aztán félrevonultam.
A Szentatya odalépett Boglárkához és megölelte őt. Rövid hetek után, Boglárka életébe megérkezett az igazi.
Ma már boldog feleség.
Köszönjük Neked drága Szentatya! Te a Szűzanya kedvence és fia, segíts minden hozzád fordulón!
S nagyon várjuk szentté avatásodat, melyre úgy néz ki, jövő év áprilisában kerül sor, Irgalmasság vasárnapján!

Horváth Mária

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr675459294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása