HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

      Úr Jézus Krisztus, Istenünk és Megváltónk, Te vagy az Egyház, Misztikus Tested feje. Tekints irgalmasan a mélységes nyomorúságra, amelynek Szent Anyaszentegyházunk ki van téve. A tanításbeli zűrzavar, az erkölcsi förtelem és a liturgikus visszaélések napjainkban soha nem látott méreteket öltöttek. “Pogányok foglalták el örökségedet, meggyalázták szent templomodat, és romba döntötték Jeruzsálemet” (Zsolt 79,1).

Az egyháziak akik elvesztették az igaz hitet, egy világi globalista napirend támogatóivá váltak, meg akarják változtatni a Te igazságaidat és parancsolataidat, az Egyház Isteni Konstitúcióit és az Apostoli Hagyományt!

Urunk, alázatos lélekkel és megtört szívvel kérünk téged, a Te Szeplőtelen Édesanyád érdemeiért, akadályozd meg, hogy az Egyház ellenségei a hiteles Katolikus Egyház felett aratott győzelmükön ujjongjanak, amelyet a “szinodalitás” álcája alatt bevezetett hamis egyházzal érnének el!

Mutasd meg hatalmadat Uram, és jöjj Egyházad segítségére mindenható erőddel. Mert ahol az Egyházban sok a bűn és a hitehagyás, ott a Te kegyelmed győzelme annál inkább bőséges lesz.

Szilárdan hisszük, hogy a pokol kapui nem vesznek erőt Egyházad felett. Ebben az órában, amikor szeretett Anyaszentegyházunk a Golgotát szenvedi megígérjük, hogy vele maradunk. Fogadd kegyesen belső és külső szenvedéseinket, amelyeket alázatosan ajánlunk fel Mária Szeplőtelen Szívével, az Egyház Anyjával egyesülve, saját bűneinkért és az Egyházon belüli szentségtörés és hitehagyás bűneiért való jóvátételként.

Uram, küldd el szent angyalaidat Szent Mihály arkangyal vezetésével, hogy hozzák el mennyei fényedet a pápának és a szinódus résztvevőinek, és hiúsítsák meg ellenségeid terveit!

Ó, Uram, tekints irgalmasan az Egyházban élő kicsinyekre, tekints a rejtekben lévő lelkekre, akik feláldozzák magukat az Egyházért, tekints az Egyház igaz gyermekeinek minden könnyére, sóhajára, könyörgésére, és Szűzanyád Szeplőtelen Szívének érdemei miatt kelj fel Uram, és adj nekünk szent papokat, akik Isten emberei! Könyörögve kérünk, add meg ezt nekünk!

Urunk bízunk benned! Adassék Neked minden tisztelet és dicsőség Szent Egyházadban! Te élsz és uralkodol az Atyával a Szentlélekkel egységben, Isten, mindörökkön örökké. Ámen.

2023. szeptember 29. (Szent Mihály arkangyal ünnepén)

+ Athanasius Schneider nyomán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr3318225395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása