HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS
622. Szeretetlángom már egész az világon kezd gyújtani, de a választott lelkeknek egyénenként is meg kell küzdeniük a sötétség fejedelmével. Végül Szeplőtelen Szívem győzedelmeskedik! E nagy diadal, Szeretetlángom kegyelmi hatásának kiáradása lesz, miáltal megújul a Föld színe és a Szeretet győzedelmeskedik a szívekben.
623. Ha mindegyikteknek csak néhány lelket is sikerül megtéríteni, Szeretetlángom kegyelmi hatásával, az ezek szívében kigyúló Isten és emberszeretet tüze futótűzként árad tovább, hatványozva engesztelő munkátok sikerét. Ezáltal előbb valósíthatom meg azon ígéreteimet, melyet olyannyira vártok!
624. Szeplőtelen Szívemben az Isten és emberszeretet tüze lángol. Fogadjátok szívetekbe e Lángot, melyet nektek nyújtok és adjátok tovább. Tüzet tűzzel fogunk oltani; a gyűlölet tüzét, a Szeretet Tüzével.
625. Oly sok bűn van az országban. Segíts Nekem, mentsük meg. Én fénycsóvát adok a kezedbe. Ez Szívem Szeretetlángja. Vidd e lángot, gyújtsd meg nála a tiédet és add tovább! Én jóságos, megértő Édesanyátok vagyok, és veletek összefogva megmentelek benneteket. Egy új eszközt szeretnék kezetekbe adni. Nagyon kérlek, fogadjátok megértéssel, mert Szívem bánkódva néz le rátok.
626. Amint nevemet ismerik, úgy ismerjék meg Szívem Szeretetlángját is, mely az engesztelés eszköze!
627. Ne feledjétek! A Küzdő, a Szenvedő és a Megdicsőült Egyház emberiségének összefogó ereje kell és amint megígértem, Szeplőtelen Szívem végül győzedelmeskedni fog! – Segítsetek, és részetek lesz ebben a győzelemben!
628. Tartsatok bűnbánatot, hogy a belétek vetett anyai reményem ne csalatkozzon, nagy keserűségemre!
629. Gyermekem, az est leszálltával kérdezd meg önmagadtól, mit tettél Fiam országának eljöveteléért. Ne légy magaddal soha megelégedve, mert a földön ennek nincs helye. Pihenni csak az égben fogsz. Fáradozásod jutalma nem e világból való jutalom.
630. Nálam van minden kincs, hogy gazdaggá tegyem azokat, akik szeretnek engem.
631. Ti kevesek! Tegyetek meg mindent a többiek megtéréséért! Ezért még a legkisebb szenvedést és megpróbáltatást is ajánljátok fel Istennek engesztelésül, mások megtéréséért!
632. Szent Fiam nem a vonzó megjelenésével, nem üdvösséges tanító igéivel, még csak nem is rendkívüli csodáival váltotta meg a világot, hanem az Atyának felajánlott Keresztáldozatával! Ezzel a szenvedést a megváltás dicső rangjára emelte, értelmet adva minden felajánlott emberi lemondásnak és szenvedésnek! Tudnod kell, hogy felajánlott áldozatvállalásoddal, részt vállalsz Jézus megváltó munkájában.
633. Engesztelés, ima és áldozat. Ez a ti eszközötök!
634. Vigyázz! Az ellenség igen nagy önmegtartóztatásra is ösztönözhet, hogy ezáltal tegye erőtlenné a testedet, ezzel is akadályozva lélekmentő szándékodat!
635. Hiába áltatod magad, hogy szereted Istent, ha felebarátaid üdvössége iránt közömbös vagy.Én a Hajnal Szép Sugara, megvakítom a sátánt 002 K_2.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr854313552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása