HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

Engesztelés, bűnbánat – az emberiség esélye

615. Szeplőtelen édesanyai Szívem aggódva néz reátok! Ha az emberiség le nem tér a bűn útjáról és nem kér bocsánatot Istentől, szörnyű pusztulást vonhat magára!
616. Megmentéstekre, egy új és hatékony kegyelmet esdtem ki számotokra a Mennyei Atyánál: ez Szívem Szeretetlángja. Gyújtsd meg vele a tiédet és add tovább! Mert ilyen még nem volt, mióta az Ige testté lett.
617. Ne kérdezzétek, hogy miért nem teszek világraszóló csodákat! Gyermekeim, minél nagyobb csodákat tennék, annál kevésbé hinnének Nekem. Az első szombatot is azért kértem Fatimában és mégsem veszik figyelembe. Én jóságos, megértő Édesanyátok vagyok, és veletek összefogva szeretnélek megmenteni benneteket. Egy új eszközt szeretnék kezetekbe adni ez Szívem Szeretetlángja. Kérlek, fogadjátok megértéssel, mert Szívem bánkódva néz le gyermekeimre. Egyszerűen tegyétek meg, amit az angyalok serege eseng felétek: Tartsatok bűnbánatot és érjetek meg!
618. Gyermekeim! Isten meg akarja alapítani a földön Szeplőtelen Szívem tiszteletét. A Végtelen Szeretet az én Szívemen keresztül akarja kiosztani a kegyelmeit. Az embereknek tőlem, általam kell kérniük minden kegyelmet, miként a békét is, mert Isten énrám bízta ezt. Jézus Szíve azt akarja, hogy Vele együtt Szeplőtelen Szívemet is tisztelet övezze. Bárcsak minden szívnek átadhatnám azt a Lángot, amely a Szívemben ég, hogy megújuljon lelkében az egész emberiség!
619. Engeszteljétek Szent Fiam végtelenül megbántott Szentséges Szívét és az Ő kérésére az én Szeplőtelen Szívemet is, mely értetek lángol! Én anyátok vagyok, tudok és akarok segíteni rajtatok, csak az engesztelés idejét ne halogassátok!
620. Én a Hajnal Szép Sugara megvakítom a sátánt! Megszabadítom a gyűlölet kénes bűzétől megfertőzött világot, melyben a lelkek éltető levegője már fojtó és halált hozó. A választott lelkeknek meg kell küzdeniük a sötétség fejedelmével. Borzalmas, pusztító orkán ez, mely még a választottak hitét és bizalmát is meg akarja rendíteni. De a most készülő rettenetes viharban érezni fogjátok Szeretetlángom fel-felvillanó, eget-földet bevilágító fényességét, mely bevilágít a lelkek sötét éjébe és ezáltal meglátják az Isten felé vezető utat.
621. Istenanyai vágyam, hogy egyetlen lélek se kárhozzon el! Akarjátok ti is Velem együtt! Ezért adom szívetekbe Szívem Szeretetlángját, mert ez az a Láng, mely felperzseli a bűnt és megvakítja a sátánt!A Szeplőtelen Szív oltalma 004_2.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr534310383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása