HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

E-mail-ben közvetve kaptam, és egyetértek vele! Némi stilizálással közlöm:

      Kedves Testvérek, a tolerancia diktatúrájához is hozzá lehet szokni, s azt hamisan követendő példának beállítani???!!

     Ma a háziorvosnál voltam, s miután felírta a szükséges gyógyszereket, megkérdezte, hogy mit mondjon  gyerekeinek az EU-dal győztes szakállas nőjéről. A doktornő katolikus, a kérdés őszinte, a gyerekek otthon nem nézik a TV-t, de az egész iskola ettől zengett. Hát mondja azt – válaszoltam –, hogy veszélyes bolondság. (Erre ő:) Nem, ő mint orvos, nem mondhatja azt, hogy bolondság, mert az diszkriminatív. – Hát akkor valami olyasmit kéne mondani, ahogyan ezt a gyerekei szokták használni, nem mint diagnózist.
     Aztán abban állapodtunk meg, hogy hát sorolja oda, ahová a kékre-zöldre festett hajat, csak, hogy ez visszafordíthatatlan és veszélyes. A doktornő azt mondta, hogy a 8 és 10 év körüli gyermekei egyszerűen meg vannak rémülve.
     Ezek után kinyitom az 'Új Embert' és onnan is a szakállas transzvesztita képe néz rám, és nincs benne erkölcsi eligazítás. Az ember lét határait döngeti az Élet ellensége, és egy katolikus újság nem mer állást foglalni. Akkor legalább ne reklámozná!!!
     Számomra ide tartozik az is, hogy annak az egyetemnek a rektora farizeus és képmutató, amikor az egyetem területén engedélyezi a Sátánista Templom fekete miséjét, a tolerancia és a szabad vélemény nyilvánítás nevében, de ha a katolikusok szerveznek szentségimádást, azon majd ő is részt vesz. Akkor, amikor a kereszt nem lehet egy közalkalmazott nyakában, a konszekrált ostyát ellopó és rituálisan emberi ürülékkel meggyalázó sátánistáknak nem kell tiszteletben tartaniuk a Szentostyában, hitünk szerint jelenlévő, a Betlehemnél és Golgotánál is kiszolgáltatott Krisztust.
     Mert, hogy a sátánisták nem valami saját kezük alkotta bálvány előtt hódolnak, hanem a katolikus hit és misztérium legmélyebb valóságát gyalázzák meg. A katolikus liturgia szavait alkalmazzák visszájára fordítva. Márpedig az a keresztény, az a katolikus, aki nem védi meg az Eucharisztiát, az hittagadó és képmutató.  (S ez nem ítélkezés, mert nem azt mondtam, hogy el fog kárhozni, hiszen imádkozok a megtéréséért.)
Hálás vagyok azért, hogy hazánkban még nincsen jóváhagyva a Sátánista Egyház, jóllehet a Boszorkány Egyház már be volt jegyezve.
     Hálás vagyok azért is, hogy Orbán Viktor eskütétele utáni beszédében vállalta, hogy a Soli Deo gloriát akarja szolgálni, mert csak a keresztény Magyarországnak van csak jövője. Az pedig, hogy a médiából zúdul ránk a kritika, miszerint a katolikusok megint középkori erkölcsöket akarnak – nos, ez jelzés –, hogy megint összefognak és "keresztény kurzust" fognak kiabálni, hogy ne merjük megvédeni a hitünket!
Márpedig azért tudott a JÓ győzni a sátánista provokáció felett, mert a többség nem farizeusként ment szembe, és nem hamis toleranciával reagált, hanem a Szentség imádással.
     Ezután persze jönnek a nyilatkozatok, hogy csak a "látókörét" akarták tágítani a diákoknak, hogy erről is legyen élményük. Olyat is olvastam, hogy azért hagyták el a rítust, mert nem jutottak konszekrált Ostyához, stb.
Kérdés: Tudnám-e életemet adni az Oltáriszentség megőrzéséért??? Voltak, akik ezért haltak vértanú halált. A rosszat, a Gonoszt csak az Igazért, a Szentért való áldozatkészséggel lehet legyőzni! Míg a világ toleranciát kíván, Isten azt kérdezi: Életedet adod értem? Mert én az életemet adtam érted!!!   Sztrilich Ágnes, a Szociális Testvérek elöljárója 
      Ez is egyik oka, amiért okvetlenül részt kell venni az EU-s választáson. Európa megőrült. Ott kell lennünk, ahol beleszólhatunk, milyen legyen e kontinens szellemisége. Merjünk szólni és majd mások is bátrabban beszélnek!  (szerk.)
(Alább, Miss kolbász vagy felvágott)veddbekaja miss wurst.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr966177495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása