HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

beolvasas0_250.jpgForrás: Don Stefano Gobbi - A papokhoz, Szűzanyánk szeretett fiaihoz. Üzenetek '96-'97 évekből.
Megjelent a Máriás Papi mozgalom kiadása ‒ Csató és Tsa Kft 1998. ‒ 43-45. oldal. (Részletek), 1996. augusztus 15.

Tekintsetek az égre!
     "...A Paradicsomba testestül-lelkestül fel lettem véve, hogy tökéletesen részesüljek Fiam, Jézus dicsőségében. (...) Angyalseregek vettek körül, (...) ujjongtak és királynőként tiszteltek. (...)
A Szentháromság örömmel és megdicsőítve lehajolt és bennem tükrözte vissza örök és isteni ragyogását.
Fiam, Jézus, aki már felment a mennybe, hogy helyet foglaljon az Atya jobbján, fiúi szeretettel és örömmel fogadott, azt akarta, hogy mellette legyek és részt vegyek királyi hatalmában, hogy mindeneket meghódítson.
Így lettem Királynő, miután a Szentháromság megerősített dicsőséges tervemben mint az Atya szeretett leányát, a Fiú Anyját és a Szentlélek jegyesét.
‒ Tekintsetek az égre!
     A Paradicsomban kifejtem teljes anyai hatalmamat. Anyaként vagyok Jézus mellett, hogy közbenjárjak értetek. Rátok árasztom Szeplőtelen Szívemből azokat a kegyelmeket, melyekre szükségetek van, hogy velem járjatok ezeknek a végső időknek fájdalmas útján. Így ti is eljuthattok a Paradicsomba, ahol Jézussal együtt vár rátok égi Édesanyátok.
     Jézus mellett vagyok, hogy felajánljam anyai engesztelő műveimet az isteni Szentháromságnak. Ezért Szeplőtelen Szívem kelyhébe gyűjtöm minden szenvedéseteket, az egész emberiség nagy fájdalmát súlyos szenvedésének idején, és bemutatom Jézusnak engesztelésül minden bűnért, amelyeket nap mint nap elkövetnek a világban.
     Ez az oka annak, hogy eddig még sikerült késleltetni az időpontot, amelyet az isteni igazságosság határozott el az emberiség büntetésére, mert rosszabbá vált, mint az özönvíz idején volt.
‒ Tekintsetek az égre!
     Látni fogjátok Fiamat, Jézust, amint isteni dicsősége ragyogásában eljön a fellegeken.
Akkor végre meg fog valósulni Szeplőtelen Szívem diadala evilágban.
Ennek az isteni csodának előkészítésére meg akarom szilárdítani anyai diadalomat minden fiam szívében és lelkében. (...) Ezért kérem továbbra is, (...) hogy felajánlástok által segítsek nektek belépni Szeplőtelen Szívem biztos menedékébe. Szívben és lélekben akkor ti is a Paradicsomban fogtok élni, ahol én lakozom, bár testetekkel még ezen a Földön vagytok. Így ti is részt vesztek anyai dicsőségemben." (...)szuzanya_mennybevetele_530.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr8612326169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása