HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

Fény derült az "Isteni Irgalmasság Máriája" (MDM) kilétére és démonikus hátterére! (III. rész)

FORRÁS NYOMÁN:  http://midwaystreet.wordpress.com/2013/11/11/8/
http://www.obuda-szent3sag.fw.hu/doc/nagyfigyelmeztetesek.pdf

book 2.jpg     Mary Carberry (MDM), rendkívül tehetséges PR-os felismerte, hogy az ügyes online tartalom vonzerővel hat, mivel az olvasókat az őket érdeklő témákkal lekötik érdeklődésüket, mely megelégedettséget gerjeszt, ami online és offline vitákra serkent. Legfőbb trükkje, hogy az olvasóknak sokféle „mézesmadzagot” mutogatva, folyamatosan visszatérjenek az oldalra. Persze MDM azt állítja, hogy szinte naponta kap üzeneteket Jézustól, aki egy szentképen keresztül beszél hozzá, és azt mondja neki, hogy ő az utolsó próféta. A dollármilliós vagyon, nem volt elég az irgalmasság Máriájának, ezért kiadta 3 kötetes "Igazság Könyvé"-t, ezzel is óriási haszont besöpörve.
-pecset.JPG     Ezt az üzleti sikersorozatot koronázta meg az "MDM konszern" "az élő Isten [33. számú ima védelmi] pecsétjétje" [2013. november 30]. Ezt formailag, egy vállalkozó szellemű kaliforniai grafikus tervezett egy pergamen színű papírlapon, rajta az imával, a vonatkozó szöveggel, grafikus elemekkel és a piros pecsét kiemelkedő képével. A pecsét, Maria „Jézusa” szerint az Ő „megváltás-ígérete” [a katolikus doktrínával való világos szakítás]. A „pecsétes oklevél", természetfeletti erejével megvédi mindazokat, akik elfogadják ezt Krisztus második eljöveteléig. A 16 nyelvre lefordított pecsét-papír a TheWarningSecondComing.com oldalról letölthető, hogy az olvasók kirakhassák otthonaikban. Ráadásul minden régi és jövőbeli pecsétet az MDM kérésére „PadreDominic La Fleur” – az Irgalmasság Királya (Kanada), előre megáld. Ez a bizonyos La Fleur atya, az internetgebetskreis.com-on a következőket írja: „Ha a papság megtagadja [a pecsétek megáldását], én segítek neked! Jézus jóváhagyja a pecsétet, és méltányolja a művész jó munkáját".
-medallion-of-york-rite-knights-templar-degree-order-of-the-templer.jpg w=233&h=301.JPGMellesleg az ima nem tesz említést „Jézusról” vagy az „Úrról”, vagy „Krisztusról”, nem beszélve arról, hogy a piros színű pecsét, valójában egy ismert szbdkműves szimbólum. [A szbdkművesség 33 fokozatú, és ez épp a 33. ima. Kell még több véletlen?] 

     Diarmuid Martin, dublini érsek (lentebb) kijelölt egy ír ördögűző papot, hogy találkozzon Mary Carberryvel és vizsgálja meg üzeneteit. A megbízott egzorcista megállapítása: „A Diarmuid+Martin1_1.jpgmagát Mary Divine Mercy-nek nevező asszony üzenetei nem Istentől valók, és teljes mértékben HAMISAK.”
     Az Isteni Irgalmasság Máriáját végül is kezdő társa Joe Coleman buktatta le, miután 2013. júniusában, Mary Carberry különvált médiumtársától.
A Safe Harbour Facebook oldal -mary-divine Mercy photo-2.jpgegyik munkatársa Mary McGovern [Carberry] online LinkedIn fotóját megmutatták Joe Colemannak, aki megerősítette, hogy a kép egy fiatalabbkori foto Mary Carberry-ről, MDM-ről készült.
     Az MDM azonossága áttörő jelentőségű felfedezése gyorsan elterjedt az interneten.
Vajon Mary McGovern Carberry – az 58 éves nemzetközi, díjnyertes marketing és PR szakember – a valódi MDM? Vagy csak egy olyan személy, aki egy vagy több más „látnokot” is takar? Mindenesetre követőinek lelkén súlyos pecsétet hagy!-scjtm.jpg w=794&h=280.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr315804637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása