HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

Dr Gloria Polo Ortiz: Akit villámcsapás ért

Hamis tanúságot ne tégy

gloria-polo_1.jpgSzeretnék önöknek röviden erről a parancsról mondani valamit: Ne tégy hamis tanúságot felebarátod ellen és persze, ne hazudj. Ó jaj, ebben a kérdésben én szakértővé tettem magam.

Mindnyájunknak van ugyanis egy természetfeletti atyja, az Úristen vagy a Sátán.

Ha Isten a szeretet, én pedig tele vagyok gyűlölettel és hazugsággal, akkor vajon ki az atyám? Nem nehéz megválaszolni.

Ha Isten a megbékélést és megbocsátást hirdeti, ha arra szólít, hogy az ellenségeimet – még azokat is – akik nekem ártanak, szeressem, bizony nagy ellentét, ha a fejemben csak gyűlölet van, s az a mottóm, hogy „fogat fogért”. Márpedig akkor ez volt az én világom és az elképzelésem.

Ha az Úristen maga az igazság, és a Sátán maga a hazugság, akkor életemben ki volt az én atyám? Önök már látják. Forgathatom a szót ahogy akarom, az eredmény mindig ugyanaz: én választottam meg az atyámnak a Hazugság Atyját.

És én azt mondom: a hazugságnak nincsenek árnyalatai. Minden hazugság – hazugság! Nincs kegyes hazugság, szükségből, részvétből vagy szívességből tett hazugság, stb. Mindegyik ihletője démoni sugallat arra, hogy mellébeszéljen az ember.

Az én hazugságaim, melyek ajkamat elhagyták, szörnyűek, egyszerűen borzalmasak voltak. Láthattam, hogy ezzel a lehető legmagasabbat dobtam.

A legrosszabb az, amikor az ember már annyit hazudozik, hogy a végén a saját hazugságait igazságnak tartja.

A legnagyobb hazugság, amikor az ember nagyra tartja magát, ha valaki magát szentnek tartja. Azt mondja: nem csaltam, nem loptam, nem öltem, nem raboltam, tehát rendes ember vagyok! Nincs Isten, de ha pedig mégis van nem róhat fel nekem semmit és a mennybe kerülök. Ezek az úgynevezett élethazugságok.

Minden alkalommal, amikor beszélgetés közben, másokat kigúnyoltam, ha könnyelműen állítottam be valakit, gonosz gúnynevet találtam ki számára és ezt fecsegtem mindenkinek – bűnt követtem el. Aztán minden alkalommal még gyűlölködőn nevetségessé is tettem – ezzel tetéztem bűnömet.

El sem tudom sorolni, hány embert sértettem meg, betegítettem meg, tettem nevetségessé, és rágalmaztam meg. És mindezt a felebarátaimmal tettem.

El se tudják képzelni, hogy egy gúnynév, mennyire megsebezhet egy embert. Kisebbségi érzése lehet tőle, mely egész életén elkísérheti, és újból és újból fájdalmat okozhat.

Egyik barátnőmet például, aki kissé molett volt, egyszerűen csak „Daginak” vagy „Zsírgolyónak” neveztem. Soha többé nem tudott megszabadulni ettől a névtől, és örökké Zsírgolyó maradt. Ez nagyon megviselte őt, és csak növelte az étvágyát, ami természetesen megint fokozta a teste kövérségét. Ezért társasága kissé kiközösítette..

Amint látják, a kimondott szavak, gyakorlati következményeket vonnak maguk után, míg végül kellemetlenségek egész sorozata következhet belőle.

gloria_polo_ortiz_hihetetlen...jpg

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr424665771

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cyber security courses london 2019.06.03. 23:41:22

Appy birthday wall posts - Where is the air filter on a york diamond 80 air c

Trackback: cyber security training qualifications uk 2019.06.02. 11:03:33

crucible worksheets answers act 3 - Can i be on ritalin and methadone at same time

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása