HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

Forrás: A papokhoz, Szűzanyánk szeretett fiaihoz. Üzenetek '96-'97 évekből.
beolvasas0_250_1.jpgMegjelent a Máriás Papi mozgalom kiadása ‒ Csató és Tsa Kft 1998. ‒ 64-66. oldal nyomán. (Részletek), 1996. december 31.

Imádkozzatok és engeszteljetek!
     Meghívlak benneteket, töltsétek velem, körém gyűlve az év utolsó óráit imádságban, csendességben, a közbenjárás és engesztelés lelkületében!
Imádkozzatok és engeszteljetek!
‒ Imádkozzatok, hogy elnyerjétek az Úrtól Szeplőtelen Szívem anyai közvetítésével azokat a kegyelmeket, amelyekre a tisztulásnak és a nagy szenvedésnek ezekben az utolsó napjaiban szükségetek van. (...)
‒ Imádkozzatok a hit bensőséges egységében égi Édesanyátokkal, hogy minden fiával kapcsolatban betölthesse közbenjáró anyai művét.
     Szüntelen, alázatos, állhatatos és bízó imádságot kérek tőletek! (...) Nagylelkű választ várok a gyermekektől, hogy megvédjem és oltalmazzam őket a nagy romlottságtól, ami megfertőzte az egész világot. (...) Elsősorban a fiataloknak és a keresztény családoknak kell összegyűlniük, hogy segítsek nekik a szeretet tökéletes közösségében élni, mindig készen állva az élet ajándékozására, amit kívánni, oltalmazni és védeni kell.
‒ Imádkozzatok, hogy elnyerjétek a második pünkösd nagy ajándékát, amit kértek és vártok. A Szentlélek tökéletes tanúbizonyságot fog tenni Jézus mellett. (Mert) Jézus Krisztust hallgatnia, szeretnie, imádnia és követnie kell az egész emberiségnek, mint egyedüli Megváltótokat és Szabadítótokat.
     A Szentlélek meg fogja nyitni minden ember értelmét és szívét, hogy be tudja fogadni az Igazság fényét. Így lesz majd egyetlen akol és egyetlen Pásztor.
‒ Engeszteljetek a szegény emberiség bűneiért, amely teljesen Ellenfelem hatalma alatt áll.
Nézzétek, mennyire visszautasította Istent! Pogány civilizációt épített, amely az élvezetek és anyagi javak kétségbeesett keresésén alapszik. Isten törvényét teljesen kiforgatták és törvényesítették a legsúlyosabb erkölcsi kihágást.
     A kevélység félrevezette az értelmet; a tisztátalanság megrontotta a szíveket; a bűn és a gonoszság sötétsége érzéketlenné tette a lelkeket. Ez a szegény emberiség immár eljutott nyomorúsága legalsó szintjére. Képtelen lesz magához térni, ha a nagy irgalmasság fel nem emeli.
Imádkozzatok, hogy megtörténjen a világban a nagy irgalmasság csodája!
‒ Engeszteljetek az Egyház sok fiának hűtlensége miatt, (...) mely rátelepedett saját Pásztoraira is, és a nyájat szétveri a hitehagyás heves szele. Elterjedtek a tévedések, tanítják és követik azokat. Mindenütt szaporodnak a szekták. Ki tart ki hitében Jézus és az Egyház mellett?
‒ Engeszteljetek szegény bűnös fiaimért!
Ugyanazt kérdezem tőletek is, amit a három kis gyermektől kérdeztem Fatimában.
     Fel akarjátok-e ajánlani életeteket az imádság és az engesztelés szellemében a bűnösök megmeneküléséért, különösen azokért, akik legjobban rászorulnak az isteni irgalomra?
Képezzetek velem együtt szeretetből a világ fölé egy nagy mentőhálót!
Ez nem más, mint az Újszövetség nagy Bárkája, a várva várt biztos menedék, amelybe be kell jutniuk a távollevőknek, az ateistáknak, a bűnösöknek, a szegényeknek, a betegeknek, az elkeseredetteknek, hogy mindenki örülhessen a fénynek, a békének, az örömnek, amit egyedül égi Édesanyátok tud nektek ajándékozni. (...)
     Ezért kérem, hogy ennek az évnek utolsó óráit ne könnyelműségben és szórakozásban, hanem velem töltsétek imádságban és összeszedettségben (...) és én a tisztaság és szentség fénylő sugarait árasztom rátok, mert rajtatok keresztül akarja elnyerni Szeplőtelen Szívem már jelzett diadalát."

0001_maria_szive_szeretetlangja530_3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr5512329361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása