HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

A szépséges Hölgy
mond_chiara_220.jpg     Megmaradt egy hangfelvétel, melyen Chiara tiszta hangját hallani, ahol barátainak meséli el különleges tapasztalatát egy súlyos, fájdalmas kórházi kezelésről. Csigolyái közé adtak be injekciót, hogy csökkentsék a már elviselhetetlen görcsöket lebénult lábában. Íme a hangfelvétel szövege:
"Röviden el akartam mesélni nektek egy torinói tapasztalatomat. Egy speciális vizsgálat miatt kellett befeküdnöm a kórházba. Nagyon féltem, mert nem tudtam mit fognak csinálni velem… Nagyon szép volt, mert amikor az orvosok elkezdték ezt a kicsiny, de
louisheader2.jpgkellemetlen beavatkozást, érkezett valaki, egy gyönyörű asszony, ragyogó mosollyal: közelebb lépett, megfogta a kezem és bátorságot öntött belém… Azt gondoltam, hogy a szüleim engedték be, mert ők kint vártak. Egyszer csak amint érkezett, úgy el is tűnt, nem láttam többet. Hatalmas öröm töltött el és eltűnt belőlem a félelem. Amikor kijöttem, megkérdeztem a szüleimet, hogy ki volt, de nem ismerték.

Belegondolva, nem tudom megmagyarázni mi történt, de azt éreztem, Istennek kell hálát adnom… Angyalnak tűnt. Egy angyalnak, akit a Szűzanya küldött mellém. Nagyon mély, isteni pillanat volt. Ekkor értettem meg: ha mindig készen állnánk mindenre, Isten mennyi jelet küldene nekünk! Rájöttem, hogy Isten milyen sokszor elhalad mellettünk úgy, hogy mi észre sem vesszük."
Vajon ki lehetett ez a szépséges Asszony?
     Chiara túlságosan kicsinek érezte magát, semhogy azt gondolja, ez az Asszony maga a Szűzanya volt. Mi azonban és sokan mások így gondoljuk.
bet_maxresdefault_530.jpg     A kezelések egyre haszontalanabbnak tűntek és a betegség egyre súlyosbodott. Chiara meséli: „Ha választanom kellene, hogy járni tudjak, vagy a mennyországba jussak, habozás nélkül döntenék: a mennybe jutást választanám! Most már csak ez érdekel és ezt óvatosan mondom! Mert senki ne gondolja, hogy azért szeretnék oda jutni, mert nem akarok tovább szenvedni. Nem! Én csak mihamarabb Jézushoz szeretnék menni”! (folyt.) (Források az első részben!)bet_chiaraiv.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr4210426554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása