HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

Bevezető

gloria-polo_1.jpgTitok a halál? Miért, mikor és mit jelent meghalni. Halálunk idejét nemhogy előre nem tudjuk, de még a halál beálltának valós időpontját sem tudjuk minden esetben. Sajnos, az orvosi gyakorlatban előfordult, hogy valakiről megállapították a halál beálltát. Miután szívhangokat nem észleltek és agyhullámokat (EEG) sem mutattak a műszerek, a tetemet levitték a hullaházba, ám néhány óra múlva ez az „elhunyt” kopogott az ajtón és kérte, hogy engedjék ki.

Dr. Gloria Polo Ortiz, jómódú fogorvosnőt villámcsapás érte. Elégett testrészei és belső szerveinek státuszából reális volt az orvosi vélemény: menthetetlen. A szíve valóban le is állt és lelke elhagyta a testét. Egyik pillanatban még a kórterem egy pontjáról figyelte, amint az orvosok megpróbálják éleszteni, majd egyszer csak átlépett egy ismeretlen világba, ahol szóltak hozzá, ő is beszélt a rokonaival, majd felismerte az Úr dicsőséges jelenlétét. Nemcsak érzékelte Isten valóságát, hanem hallotta, amint az Úr számon kéri tőle szeretetlen életét. Ott és akkor szembesült leélt életének bűneivel, és a másokban okozott lelki rombolás felelősségével. Teljes intellektusával megélte a kárhozat reális lehetőségét, mint igazságos következményt. Jézus irgalmasságát egy ismeretlen szegény ember érte felajánlott böjtje és imádsága esdte ki számára, aki egy újsághírből értesült a ritka és tragikus balesetről. Az Úr visszaküldte a földi életbe, hogy tegyen tanúságot a földi élet felelősségéről.

Gloria Polo ettől kezdve egészen Jézusnak él. Minden alkalmat felhasznál arra, hogy személyes tanúságtételével megmentse az embereket a bűntől és a kárhozattól.

A Dél-amerikai Kolumbiában nagy a szegénység, virágzik a drogkereskedelem, terjed a bűnözés. A 42 milliós lakosság 95%-a katolikus. Ennek ellenére ott is – miként az egész világon –, elengedhetetlenül fontos a hívő keresztények tanúságtétele Jézus Krisztus mellett, hirdetve az örök élet valóságát, és a cselekedetek lehetséges következményeit, mert mondva van: Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel (2Tim 4,2)

Történetünk a fenti eseményről, egy 1995-ös balesetről szól, amelynek dokumentációi bárkinek rendelkezésére állnak. A balesetét és „halál utáni” élményeit ő maga meséli el. Gloria misztikus élményei által bepillantást nyerhetünk az „Élet könyvébe”, amely valóság és amelyről világosan beszámol. A tanúság és üzenet lényege, Isten emberek iránti mérhetetlen szeretetének és irgalmának megrendítő valósága, annak hangsúlyozásával, hogy csak egyszer élünk és földi életünk szeretetben mérhető cselekedetei vagy ennek hiánya meghatározója örök életünknek!

Gloria Polo asszony a misztikus tapasztalatait nem névtelenül, nem álnéven tette közzé – mint oly sok mai látnok –, hanem a saját nevében, megnevezve még gyóntatójának nevét és telefonszámát is! A megrendítő és “halálkomoly” tanúságot, hittankönyvként vagy kötelező olvasmányként kellene terjeszteni, mert nem kevesebbnek tudásáról van szó, mint az örök élet vagy örök kárhozat valósága!

Aki e könyvet – melyet némileg kivonatosan közlünk blogunkban – elolvasta, az már nem mondhatja, hogy “onnan még nem jött vissza senki, hogy elmondaná mi van ott”! Nos, Gloria Polo nem csak visszajött, de közzétette “mi van ott”, és azt is elmondja, hogy mit kell tennünk! 

gloria3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr654601588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása