HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

(A titok folytatása)    

sir_a_la_salettei_szuzanya_1.jpg

 A pápa óvakodjon a csodatévőktől, mert eljött az idő, amikor a legbámulatbaejtőbb csodák történnek majd a földön és a levegőben. 
     Lucifer 1864-ben nagy sereg ördöggel ki fog szabadulni az alvilágból: [1864-ban alakult az I. Internacionálé. - szerk.] azon lesznek, hogy lassanként kiirtsák a hitet még az Istennek szentelt személyekből is, akiket annyira el fognak vakítani, hogy rendkívüli kegyelmek nélkül a rossz angyalok lelkületét öltik magukra. (A 'nagyfigyelmeztetés' megrontó mételye!)

     Több szerzetesház teljesen el fogja hagyni a hitet, és sok lelket elveszítenek.  

119_WYD05_02.jpg

A rossz könyvek elárasztják a földet, és a sötétség szellemei szerte a világon általános ellanyhulást idéznek elő mindenben, ami lsten szolgálatával kapcsolatos: e szellemeknek nagy hatalmuk lesz a természet felett, még templomokban is fognak nekik szolgálni: sok embert magukkal ragadnak, még papokat is, akikben nem az evangéliumi lelkület, vagyis az alázatosság, a szeretet és az lsten dicsőségéért munkálkodó buzgóság él. Halottakat, meghalt igaz embereket támasztanak fel. (Vagyis egykor a földön élt igazak alakját veszik fel, hogy így jobban meg tudják szédíteni az embereket. Ezek az úgynevezett feltámadt halottak nem mások, mint az ő alakjukat felvett ördögök, akik más evangéliumot hirdetnek majd, mely ellenkezik az igaz Jézus Krisztus evangéliumával, tagadják a mennyország és az elkárhozott lelkek létezését. Úgy tűnik, mintha e lelkek újra felvették volna testüket.) Mindenfelé különleges csodák történnek, mert az igaz hit kialudt és hamis fény ragyogja be a földet. 
kepatmeretezes_hu_a_new_extravagant_way_of_desecrating_the_mass_has_been_introduced_into_progressivist_churches_the_altar_dog (1).jpg     Jaj az egyház fejedelmeknek, akik csak azzal foglalkoznak, hogy gazdagságot gazdagságra halmozzanak, hogy megőrizzék tekintélyüket és gőggel uralkodjanak. 
     Fiam helytartójának sokat kell szenvednie, mert az egyházat egy időre súlyos üldözés sújtja: a sötétség ideje lesz ez, és az egyház borzalmas válságot fog átélni. 
     Az Istenbe vetett szent hitet elfelejtve mindenki a saját feje után akar menni, s társainak elöljárója szeretne lenni. Semmibe veszik majd a világi és egyházi hatóságokat, minden rendet és igazságosságot lábbal tipornak; nem látni mást, mint gyilkosságot, gyűlöletet, irigységet, hazugságot és viszálykodást, nem létezik többé haza- és családszeretet. 
    A Szentatya sokat fog szenvedni. Én azonban mindvégig vele leszek, hogy elfogadjam áldozatát. A gonoszok többször életére tőrnek majd anélkül, hogy árthatnának neki. De sem ő, sem utóda... (aki nem sokáig fog uralkodni – írta Melanie a margóra) nem látják meg lsten egyházának győzelmét.  Minden világi kormányzatnak ugyanaz lesz a célja: a vallásos elveket eltörölni és eltüntetni, hogy így helyet adjanak a materializmusnak, ateizmusnak, spiritizmusnak és mindenféle más bűnnek. (folyt.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr816623875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása