HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

Az utolsó időkben egyesek elszakadnak a hittől, a megtévesztés szellemeire és az ördögök tanítására hallgatnak (1Tim 4,1)

Végkövetkeztetés: A nagyfigy.hu esztelen követése halálos bűn!

     Írországi egyháziak információi szerint, a nagyfigy.hu hátterét "reveláló" Mary Divine Mercy nem valós személy, csupán egy fedőnév, mely mögött egy maroknyi sátáni csoport működik (warning.group). Ráadásul még csak nem is Írországban (mint ahogyan hírlik)! Már az is eleve gyanúkeltő, hogy az Isteni Irgalmasságnak (divine mercy) nevezteti magát, neveztetik magukat!
     Nagyon fontos tudnunk, hogy rendkívül és iszonytatóan ügyes megtévesztésről van szó, melynek egyértelmű motivációja, az egyházon belüli zavarkeltés dühös szándéka! Az ármánykodás közvetett célja, hogy hiszékeny követőit szembeállítsa az evangélium hű (egyházhű) klérussal! Mindannyiunk számára nagy figyelmeztetés, hogy nem fogadja el Ferenc pápát, pl. azzal, hogy továbbra is a lemondott pápa iránti hűségre inti követőit, sőt a megválasztott szentatyát kvázi trónbitorlónak nevezi! (Az emeritus pápa) "trónját ugyan ellopták, de hatalmát nem. (2013. március 13. szerda, 17.20)"! 
 952702745.jpg     A helyzet az, hogy a nagyfigy.hu destruktív nyomulásával, jelenleg nem kívülről jövő "keresztényüldözést" valósít meg, hanem a hívek (az Egyház) egységét az "oszd meg" elvén próbálja belülről gyengíteni! Az "üzenetek" körmönfont megfogalmazója, "hazugságot szól, magától beszél mert hazug, és a hazugság atyja" (Jn 8,44). Mondanivalójukat, egyházias és teológiai szófordulatokkal próbálják kárhozatos ügyességgel előadni – olyannyira –, hogy lelkiismereti kérdést igyekszenek kelteni még az óvatoskodókban is, ilyen gondolatot ébresztve: "Mi van, ha mégis igaz és megbántjuk Jézust, ha nem követjük figyelmeztető tanítását"?

Pedig a kétkedés nagyon is indokolt, de arra vonatkozóan is érvényesnek kéne lennie, hogy (netán) nemde a sátán megtévesztő üzeneteiről van-e szó?! Épp erre jellemző, hogy a 'nagyfigy-group' kifejezetten fenyegeti azokat, akik nem követik tanítását:  "Ha elutasítjátok az Én igaz látnokaimat és prófétáimat, akkor hátat fordítotok Nekem. (2010. december 28. csütörtök; 11.00) Aki ezeket /üzeneteket/ elutasítja, egyenesen Istent utasítja el (2012. február 21.), sőt újra keresztre feszíti Jézust (vö. 2012. október 24.) Ha valaki támadja az igaz prófétát, akkor tűz fog lezúdulni rá a Mennyből büntetésként az Atya Keze által (2012. február 24), illetve súlyos átkok is vonatkoznak rá (2012. június 24. és augusztus 8) Ha továbbra is szándékos hadjáratot folytattok a Szentlélek Hangjának, a Szentháromság Hangjának megakadályozására, és hogy gonosz léleknek nyilvánítsátok azt, akkor nem kaptok, és nem is kaphattok megbocsátást, mert ez egy halálos bűn (...), nem lesz visszaút, ha vétkesnek találtattok egy örök bűnben (...) az örök kárhozatot fogjátok elszenvedni. (2012. augusztus 8. szerda; 23.20)". – Azért ez nem semmi (mondhatjuk pestiesen)! – Most akkor mi van az óvatossággal és az Evangéliummal, melynek eleve fölébe helyezi magát a kicsoda is?? Mi több, ez a valaki előre megjövendöli, hogy követőit bírálni és üldözni fogják a "megtévesztett papok", amit Jézus újbóli keresztre feszítésének nevez. Idézet: (majdan) "többeket megfenyegetnek, és sok papot üldözni fognak, így kénytelenek lesznek bujkálni. (...) Mindössze annyit tehettek, hogy bíztok Bennem, és továbbra is Engem szolgáltok. Nem szabad elfogadnotok semmilyen tant, melyet számotokra ismertetnek, és melyről azonnal tudni fogjátok, hogy nincs összhangban Tanításaimmal. – Jézusotok – (2013. március 8. péntek, 14.05)" Riasztó azt olvasni, hogy "továbbra is Engem szolgáljatok"! Kit? A sátánt(?) mert a szolgálatot az Üdvözítő Jézus, saját (épp szenvedő) Egyháza által várja el! Nem kevésbé félelmetes az a felszólítás is, miszerint: "Nem szabad elfogadnotok semmilyen tant"! Miféle tanításról van szó? Talán amelyet Krisztus felelős Egyháza hirdet, mely nyilván nincs összhangban a 'nagyfigy.hu' tanításával? – Jaj Istenem! Szabadíts meg a gonosztól!!!
     Az ördögien manipulált "szó-csür-csavarok" nem elégszenek meg a saját – ilyen-olyan – közléseikkel, figyelmeztetéseikkel, de belepiszkítanak a már közismert, vagy elismert üzenetekbe is, így pl a Stefano Gobbi "kék könyvének" tartalmát is "kiegészítik", miként a garabandáli próféciákat is magukba olvasztják! Ez a "kiegészítősdi" és "folytatósdi" tipikusan démoni indíttatás!
     Sajnos, most mutatkozik ki az Evangélium ismeretének alapos hiánya – mely pont az ilyen esetekre – hívja fel valamennyiünk figyelmét! »Óvakodjatok a hamis prófétáktól, akik bárányok képében jönnek hozzátok, belül pedig ragadozó farkasok.(Mt 7,15); Lesz ugyanis idő, amikor az emberek nem viselik el az egészséges tanítást,
hanem saját kívánságaik szerint seregszámra szereznek maguknak tanítókat, mert viszket a fülük; elfordítják fülüket az igazságtól, és átadják magukat a meséknek.(2Tim 4,3-4). Ti tehát vigyázzatok; íme, mindent előre megmondtam nektek.(Mk 13,23)« További idézetek az (április 22-i) XV.részben!
     De, ha már az Evangélium helyett a magánkinyilatkoztatásokból kívánunk útmutatást találni, a francia stigmatizált La Fraudais-i Marie Julia Jahenny (1850-1941) próféciája a legaktuálisabb: "Számtalan hamis jelenés fog kiáramlani a pokolból, akárcsak egy légyraj, és ez a sátán utolsó kísérlete arra, hogy elfojtsa és lerombolja a hitet az igazi jelenésekben a maga hamis jelenései által." Hogy mi az igaz jelenés? Pl. Fatima, melyet máig sem valósított meg teljesen a világ, épp azért, mert elterelik a figyelmet az újabb és újabb (sokszor hamis) üzenetek!

      Sajnos, ennek lehetünk elszenvedő tanúi, úgyhogy kérve-kérem t. Olvasóimat, senki, semmiben és semennyire fel ne üljön a megtévesztő szellem hamis üzelmeinek! Aki eddig követte, az álljon le és térjen meg! Aki eddig csak um. 'figyelemmel kísérte', az a továbbiakban legyen óvatosabb! Aki pedig végül tanácstalanná vált, az hagyatkozzon az Evangéliumra! (Abból baj nem lehet!) "Halálotok óráján áldani fogjátok a napot és az órát, amikor nekem hittetek, és mivel Jézus és Szűz Mária dicséretét vetettétek, a Mennyországban örökké tartó áldást fogtok aratni". (Grignon, TMT 254)

foldorigamidollarcross1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr605157763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása