HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

A nagy figyelmeztetés, vagy amit akartok!

Kibújt a szög a zsákból!

      Amiként t. Olvasóimat figyelmezettem, a magát szerényen Divine Mercy-nek nevező látnok sugalmazója, világosan kinyilvánította végcélját, mely a Katolikus Anyaszentegyház megosztása és a pápa elleni hűtlenség nyilt meghírdetése! Az alábbi idézeteket a nagyfigyelmeztetes.hu-ról vettem, mintegy bemutatva azt az ördögien aljas megnyilatkozást, melyre az Evangélium annyiszor figyelmeztet: "Vigyázzatok, nehogy félrevezessenek benneteket! Mert sokan jönnek az én nevemben, és azt mondják: 'Én vagyok', és 'Elérkezett az idő'; de ti ne menjetek utánuk" (Lk 21,8), hogy senki rabul ne ejtsen titeket bölcselettel és hiú megtévesztéssel, amely emberi hagyományhoz, a világ elemeihez, nem pedig Krisztushoz (az Evangéliumhoz) igazodik. (Kol 2,8) Sokan fogják követni eltévelyedéseiket, s miattuk becsmérelni fogják az igazság útját. (2Pét 2,2) Mert "amikor hazugságot szól, magától beszél, mert hazug, és a hazugság atyja". (Jn 8,44)

A gonosz tudja már, hogy vesztésre áll és rettegésének ad hangot a pápaválasztás előtt 5 nappal:
(Idézet részlet) A ravasz szélhámos, aki lesben állva, türelmesen vár a színfalak mögött, hamarosan kinyilvánítja – szegény, gyanútlan, felszentelt Szolgáim feletti – uralmát. (...) Ő körültekintő ravaszsággal érte el tisztségét, és hamarosan fellengzős viselkedése látható lesz pompázatos udvartartása körében. Gőgje, önteltsége és önimádata kezdetben gondosan el lesz rejtve a világ elől. A külvilág számára, egy megkönnyebbült sóhaj lesz hallható, amint a trombiták felharsannak, meghirdetvén – Egyházam vezetőjeként – az ő ciklusát.
     Testem maga az Egyházam, de nem Nekem, Jézus Krisztusnak fogad majd ő hűséget, mert őbenne nincs semmi szeretet Irántam. Ő a fenevadhoz hűséges, és mennyire fog majd nevetni és gúnyolódni azon felszentelt Szolgáimon, akik támogatni fogják őt.
      Ő, aki Templomomban merészel ülni, és akit a gonosz küldött, nem szólhatja az igazságot, mert ő nem Tőlem való. Ő azzal a céllal küldetett, hogy lebontsa, és apró darabokra szakítsa Egyházamat, még mielőtt gonosz szájából kiköpné azt. (...) Most, hogy az Ellenem, Jézus Krisztus elleni végső sértés testet ölt, Péter Széke révén, meg fogjátok végre érteni az Igazságot. (...) A hamis próféta – ő, aki Egyházam vezetőjeként tetszeleg – kész arra, hogy viselje azt az öltözéket, mely nem neki készült.
Meggyalázza majd Szent Eucharisztiámat, és ketté fogja osztani Egyházamat, majd megint ketté. Erőfeszítéseket fog tenni azért, hogy elűzze azokat a követőket, akik az Általam kijelölt, szeretett Szent Helytartómhoz, XVI. Benedek pápához hűségesek.
     Ő gyökerestül ki fogja irtani mindazokat, akik hűségesek Tanításaimhoz, és odaveti őket a farkasok elé.
Intézkedései nem lesznek azonnal nyilvánvalóak, de hamarosan láthatóak lesznek a jelek, amint ő keresni kezdi a világ befolyásos vezetőinek, és a felsőbb körökben lévőknek a támogatását.
     Ő fogja vezetni az új egy-világ vallást, és ő fog uralkodni a pogány vallások felett. Felhagyván a megbélyegzéssel, elfogadja majd az ateizmust, mely szerinte az úgynevezett emberjogi törekvés velejárója. Ezen új befogadó-Egyház mindent, ami Isten Szemében bűn, elfogadhatónak fog tekinteni.
      Bárkit, aki meri támadni őt, felkeresik majd, és megbüntetik. Ki fogják közösíteni és meg fogják fosztani tisztségüktől azokat a papokat, püspököket és bíborosokat, akik szembeszállnak vele. Többeket megfenyegetnek, és sok papot üldözni fognak, így kénytelenek lesznek bujkálni. (...)
Mindössze annyit tehettek, hogy bíztok Bennem, és továbbra is Engem szolgáltok. Nem szabad elfogadnotok semmilyen tant, melyet számotokra ismertetnek, és melyről azonnal tudni fogjátok, hogy nincs összhangban Tanításaimmal. (...) Ez a rombolás Egyházam szerkezetének összeomlásához vezethet. (...) – Jézusotok – (2013. március 8. péntek, 14.05)

A megtévesztő szellemnek, rossz sejtései vannak a pápaválasztás előtti napon:
(Idézet részlet) Legdrágább leányom, a Menny sír bánatában, ezen a szörnyű, oly régen megjövendölt napon. Most fog szembesülni az egész emberiség a fenevad által valaha is elkövetett legnagyobb megtévesztéssel. (...) A hamis próféta megkoronázását ünnepelni fogják a Szabadkőműves csoportok, a világ minden szegletében, akik valamennyi Gyermekem üldöztetésének végső szakaszát tervezik. (2013. március 12. kedd, 14.38)

A hamis-jézus (Antikrisztus?) hangja, a Szentatya megválasztása napján:
(Idézet részlet) Szeretett leányom, másodszor is halálra ítéltek Engem. A Rómában hozott sértő döntés, melynek ma tanúi voltatok, kettéhasított Engem. (...) Szeretett XVI. Benedek pápámat üldözték, és ő elmenekült, amint megjövendöltetett. Nem Én jelöltem ki ezt a személyt, aki azt állítja, hogy az Én Nevemben jön. Ő, Benedek pápa fogja vezetni Követőimet az Igazság felé. Én nem hagytam el őt, és Szívemhez közel fogom tartani őt, megadván neki azt a vigaszt, melyre szüksége van ebben a rettenetes időben. Trónját ugyan ellopták, de hatalmát nem. (2013. március 13. szerda, 17.20)

Ferenc pápaságának harmadik napján, a választó bíborosokról ezt "reverálja":
(Idézet részlet) Olyannyira meg vannak fertőzve ők, akik körüljárnak Róma folyosóin, hogy a legnagyobb jel a káoszban magában lesz látható, ami következni fog, mivel ők a csaló szélhámos parancsát fogják követni. Káosz, zűrzavar, megosztottság és egyet nem értés lesz tapasztalható Rómában. Ez a zűrzavar a sátántól ered, mivel ez nem jöhet Istentől. (2013. március 16. szombat, 12.40)

Miután a megválasztott pápa kárhozatos elutasítása, sokaknak felnyitotta a szemét és elfordultak a nagyfigy.hu-tól, Ferenc pápaságának hatodik napján ezt merészeli írni:
(Idézet részlet) Követőim közül most sokan el fogják utasítani Szent Szavamat (Üzenetemet), az Igazságot, ahogy anno is tették Tárgyalásom során, a földön. Téged, leányom, el fognak utasítani, mint egy eretneket, kigúnyolnak majd, és csúfot űznek belőled. Szálka leszel a hamis próféta szemében. De hamarosan, mindenki látni fogja a Római Trónom felett uralkodó hazug szélhámosok körmönfont tetteit és alattomos megnyilvánulásait, melyek szentségtöréssel érnek fel. (2013. március 19. kedd, 22.45)

Nicsak, ki beszél?

ravasz2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr605157732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása