HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

wosli_381242_jpgtojpeg_530.jpg   11. Tudnod kell, hogy Istennél mindent elnyerhetek a számodra, mert én vagyok a Kegyelmek Anyja.

12. Gyermekem! Ha égi anyádnak fogadsz engem, Szent Fiammal meghatározói leszünk életednek.

13. Kövesd és fejleszd ki magadban ugyan azokat az erényeket, amelyeket az Isten kegyelme rám ruházott, hisz' Isten angyala is így szólított: malaszttal teljes!

14. El ne térj intelmeimtől, és merülj el teljesen Anyai Szívemben!

15. Rajtam kívül, egyetlen teremtmény sem részesült az istenanyaságban, de minden kegyelem állapotában lévő lélek részesülhet az istengyermekségben.

16. Általam kérjétek a kegyelmeket, mert Fiam rám bízta a kegyelemközvetítést!

17. Aki tanításom szerint cselekszik s érettem fáradozik, az meg nem szégyenül, s a bűntől megmenekül.

18. Ha kísértések szele csapdos, ha a gyötrelmek szirtjei közt hánykolódik a hajód, ha bármi veszély és szükség fenyeget is, legyek én a te Útmutató Csillagod!

19. Anyja vagyok én a Szépszeretetnek, az istenfélelemnek, a megismerésnek és a szent reménynek.

20. Nálam van az út és az igazság minden kegyelme, az élet és az erény minden reménye. Akik fényt derítenek rám, örök életet nyernek.

21. Engem, mint égi Édesanyádat mutass be felebarátaidnak!

22. Hallgassatok rám – népek és gyülekezetek vezetői – mint anyára: és tegyétek, amit Szent Fiam mond!

23. Gyermekem, ne azon törd magad, hogy miként adhatnád vissza Istennek, amit Tőle kaptál, hanem azon, hogy odaadón és teljes szívedből szeresd Őt!

24. Aki belőlem merít, az mindjobban szomjazik.

25. Nem lehet kedves előttem azok imája, akik csak áltatják magukat a rózsafüzérezéssel, miközben erényeimet a legkevésbé sem követik. Ne dicsekedjék tehát tiszteletemmel az, aki mindenben nem követ engem!

26. Anyai Szívem keserűséggel fogadja azok imáit is, akik életvitelükkel, szavazatukkal, vagy más módon, gondolkodás nélkül támogatják az istentelenséget, nem használják Istentől való értelmüket, és erős akarással el nem hagyják a bűn csalárd útjait, mert ők kimondatlanul is Fiam ellenségeinek a szekértolói!

27. Gyermekem, gyakran gondolj arra, hogy tehetségedről (talentumaidról), egyszer majd számot kell adnod Annak, akitől kaptad. – El tudnál számolni velük?

28. A kiváló tehetség könnyen a kárhozatba visz, ha adottságodat Isten-, a felebarát- vagy a haza ellen fordítod! – De akkor is, ha tehetségedet elhanyagolod!

29. Rám figyelj gyermekem, és kövesd világos utamat, mert isteni Fiam erényei úgy ragyognak bennem, mint a Hajnal Szép Sugara – mert bennem kelt fel a Világ Világossága!

30. A test nincs mindenben javadra, mert a halál várományosa, lelki érdemek szerzésére azonban alkalmas!

31. Emlékezetem él minden idők nemzedékében.

32. Én vagyok az új Paradicsom Életfája, melynek gyümölcse az örök élet. Kövess engem!

szuzanyacska_41_big_535.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr6113723892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása