HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

wosli_381242_jpgtojpeg_530.jpgNos tehát gyermekeim, hallgassatok rám! Boldogok, akik megtartják útjaimat! (Péld 8,32)

1. Aki engem megtalál, életet talál! Én vagyok az Élet Anyja, mert én szültem Azt, aki életet adott mindazoknak, akik Ádám és Évában meghaltak.

2. Általam jött Jézus Krisztus először e világra, általam fog eljönni másodszor is. – Jóllehet másképpen!

3. Mennyei Atyám beleegyezett, hogy földi életemben még ne tegyek csodákat, noha már akkor megkaptam Tőle a csodatevés hatalmát. Szent Fiam rám bízta, hogy alig szóljak s még ne tanítsak, noha közölte velem bölcsességét. A Szentlélekisten beleegyezett, hogy apostolai és evangélistái csak keveset mondjanak rólam, épp csak annyit, amennyi a világ felé Fiam megismeréséhez szükséges volt. Azok a jelenések és üzenetek, melyeket napjaitokban teszek, a kinyilatkoztatás megerősítésére és megmentésetekre szolgál.

4. Fiam utolsó eljövetele előtt a Szentlélek engem fog kinyilatkoztatni az emberiségnek, hogy megismerjenek, mint Istenanyát és bensőségesen megszeressék Fiamat az Üdvözítőt, hogy csak Neki szolgáljanak.

5. Én vagyok az egyszerű út, általam jött az emberekhez a Megváltó, s az emberek Jézus Krisztustól a kegyelmeket és erényeket is általam nyerhetik el!

6. A Mennyei Atya teljesítette óhajom földi életem alázatos rejtettségére, úgy szeplőtelen fogantatásomat, születésemet, miként Istenanyaságom, fájdalmaim és a mennybe való felvételem titkait illetően is. Még szüleim és az angyalok elől is elrejtett engem, vagy ha kinyilatkoztatott is valamit, végtelenül többet eltitkolt.

7. Fiam így szólt hozzám: Öröktől fogva kiválasztottalak édesanyámnak! A Te örökséged és birtokod a választottak lesznek, mint gyermekeid. Életet kell adnod nekik, táplálva és nevelve őket. Anyjukként és Királynőjükként, vezesd, kormányozd és védelmezd őket.

8. Boldog lehetsz tehát gyermekem, ha titkaimba beavatlak és tanácsaimmal segítelek, mert ezzel megmutatom neked a Fiamhoz vezető legbiztosabb utat.

9. Istenanyai személyemnek az utolsó időkben mindinkább előtérbe kell lépnie; irgalmassággal, erővel és kegyelemmel. Irgalmassággal, hogy a szegény bűnös-, eltévelyedett gyermekeim megtérjenek és visszataláljanak az Anyaszentegyházba. Erővel és hatalommal Isten ellenségeivel, a megátalkodott bálványimádókkal, szakadárokkal, istentelenekkel és az Antikrisztus szálláscsinálóival szemben, akik rábeszéléssel, fenyegetéssel félrevezetik a választottakat, hogy elbuktassák őket. És jövök azért, hogy Fiam Jézus Krisztus vitéz harcosait és hű szolgáit, akik győzelméért küzdenek - szívemmel bátorítsam és támogassam.

10. Halld gyermekem! A Szentlélekisten bennem és általam akarja választottait meghívni, így szólva hozzám: Jegyesem! Valamennyi erényedet alakítsd ki választottaimban, erényről-erényre, kegyelemről-kegyelemre. Formáld ki magadat választottaimban, hogy bennük legyőzhetetlen hitednek, mélységes alázatosságodnak, minden irányú önmegtagadásodnak, magasztos imádnak, lángoló szeretetednek, erős bizalmadnak és erényeidnek tükrét láthassam. Adjon a te hited hívőket, a tisztaságod szüzeket, a termékenységed pedig választottakat, mint templomokat.

szuzanyacska_2292_535.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr4913723882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása