HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

Na, most akkor mi az igazság? 1

     Fatimai sorozatom anyaggyűjtése közben, többször találkoztam a III. Fatimai Titok hitelességét megkérdőjelező cikkekkel, sőt olyan feltételezésekkel, miszerint Lúcia nővért időközben (kb. 1960 körül) lecserélték egy "alteregóra". Ezen badar kérdésekkel, személyesen és levélben is felkerestek nekem.
     A kétségekre azt tudom válaszolni, melyeket lentebb képekkel is igazolok, hogy kifejezetten heccelő, rosszindulatú hipotézisekkel állunk szemben. Papokkal, nem egyszer voltam Kondor Lajos atya társaságában, ahol téma volt ez is, mint "képzeld, miket hall az ember", különösen a III. Titok tekintetében. Nos ő (Kondor a.) határozottan kijelentette, hogy az eredeti titok teljesen közzé lett téve, és egyesek csak azért csalódottak, mert hatalmas földrengéseket, szökőárakat és világháborút képzeltek bele! Azt azonban hozzá tette, hogy nézete szerint a III. Titok nem teljesen a múlt történése, hanem több részlete még hátra van!
     Kondor Lajos SVD atyát hiteles emberként ismerhette mindenki (aki személyes kapcsolatba került vele!), Jácinta és Ferenc boldoggáavatási viceposztulátoraként, Lúcia nővérhez szabad bejárása volt. Ha ő hazudott, az egy emberi dolog! Ám ha Katolikus Anyaszentegyházunk legfőbb vezetőiről állítjuk ezt, úgymint Ratzinger bíborosról és Szent II. János Pál pápáról, akkor ezzel az Egyházat vádoljuk hazugsággal, ez pedig egyike a legsúlyosabb bűnöknek!
Tévedés ne essék, még az egyházilag elismert magánkinyilatkoztatásokat ‒ Fatimát sem ‒ kötelező elhinni, ám azt állítani, hogy az Egyház megmásította a nevezett iratot – az –, hazugság vádjával illeti Krisztus Misztikus Testét, az Egyházat!
     Sokan felteszik a tipikus kérdést, "ha ez volt a III. Titok, akkor ezt miért nem lehetett előbb közzé tenni?" Sajnálom, hogy nekem kell megválaszolnom (legalább is ezen a felületen):
‒ Azért, mert a titokban leírtak, pontos tükörképét mutatták azoknak az istentelen diktatúráknak, amelyek még dühödtebbé váltak volna (ahogy mondták volna) az "aljas és manipulatív klerikális rágalom" ismeretében! Azt se feledjük, hogy "legalább is pápai szinten" biztosan működik a Szentlélek! (Alábbi képek 2000-ben készültek!)Padre Luís Kondor com a Irmã Lúcia 2000.jpg2000-05-13, Santuário de Fátima 4.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr256624391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása