HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

A telegonia paradoxona
22876.jpeg     A XX. század végére a tudósok megértették, hogy a fogamzáshoz szükséges információ csak egy része tárolódik a kromoszómákban, a maradék információ mezőszerű struktúrákban fejti ki hatását. Ezt több nyugat-európai országban genetikai módszerekkel vizsgálták.
     Érdekes kísérleteket végeztek Franciaországban. A férjek beleegyezésével három családban donorok által megtermékenyítették a feleségeket. A megszületett gyermekek a férjekre (mint kezdő kapcsolatokra) jobban hasonlítottak, mint a donorokra. Ebben az esetben a férjek „autográfjai” erősebbeknek bizonyultak, ami összhangban van a telegoniával.
     Ivan Klimov így ír le egy telegoniával kapcsolatos esetet: „Amerikában nem olyan ritka eset, amikor fehér szülök családjában fekete gyermek születik.
telegon_300.jpg    A Robert és Doroty Laster házaspár esete nem azért keltette fel a kutatók figyelmét, mert családjukban fekete baba született, hanem azért, mert a feleség és a férj egyidejűleg perelte egymást és ennek folytán kiderült, hogy egyikük sem követett el házasságtörést. Viszont az asszony eskü alatt elmondta, hogy a házassága előtt volt egy néger kapcsolata, de miután férjhez ment, maradéktalanul hű volt a férjéhez. Az orvosszakértők a nőnek adtak igazat, mivel tényként fogadták el a telegonia hatását, mely ilyen esetekre magyarázatot ad. Végül a házaspár kibékült.
     Lényegében a „telegonia hipotézise” hasonló igazolást nyert a Szovjetunióban az 1957-ben Moszkvában tartott (VIT) Világifjúsági Találkozót követően. Azon senki sem csodálkozott, hogy kilenc hónap múlva több moszkvai lánynak fekete gyereke született. De az már furcsa volt, amikor ez évek múltán is megtörtént! Ez késztette a szovjet telegoniai kutatások elindítását a 60-as években.
1206252_900_530.jpg     A rendszerváltozás után Oroszországban teret kapott a „nyugati típusú” szexuális szabadság, ennél fogva a nők 98%-ának már házassága előtt is volt szexuális kapcsolata. Ám statisztikailag kimutatható volt, hogy minden 1000 született gyerekből 174-nek van valamilyen genetikai betegsége. Ilyen nagyarányú megbetegedést nem lehet csupán környezetszennyeződéssel és szociális tényezőkkel magyarázni.

Elemzők megjegyzik, hogy a feltűnően negatív genetikát, defektusokat az is befolyásolja, hogy szexuálisan legaktívabbak azok a felelőtlen egyének, akik valláserkölcsileg közömbösek, nem rendelkeznek komoly életcélokkal és előnyben részesítik a szórakozásokat, az italozást és a gyakori partnerváltást.

     Ne tévesszen meg senkit, hogy a "példakép" sztárok és celebek újságfotói szerint gyönyörű gyermekeik vannak, holott... Ám, a híradások csak azokról tudósítanak, akiknél (látszólag) minden rendben van, de az utódok későbbi, esetleg deviáns életéről már kevéssé kapunk információkat! Egyébként is a témánk jegyei csak 20%-ban "látványosan" és nagyobbrészt a későbbiekben jönnek elő az egészségi és mentális jellemzők (esetenként halmozottan)!

    Nagyon úgy néz ki, hogy a természet „bünteti” azokat, akik figyelmen kívül hagyják az öröklődés törvényeit, pontosabban azt, hogy leendő utódaik egészsége érdekében nem voltak hajlandók tiszta életet élni. Ennek okán, sok fiatal házaspár keserűen vádaskodik, hogy „bünteti őket a sors”, mert gyermekeik sajátos idegi instabilitással, testi-szellemi fejletlenséggel, vagy Down-szindrómával született!
A mai statisztikai adatok szerint csak minden negyedik gyermek születik teljesen egészségesen. Több híres családban a telegonia negatív hatása kikövetkeztethető. Például, Nagy Katalin orosz cárnő, aki szexuálisan rendkívül aktív volt, gyengeelméjű gyermeket szült.

(folyt.) (Források az első részben!)nagy_katalin_4723908_530.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr6412055593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása