HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

Forrás: A papokhoz, Szűzanyánk szeretett fiaihoz. Üzenetek '96-'97 évekből.
beolvasas0_250.jpgMegjelent a Máriás Papi mozgalom kiadása ‒ Csató és Tsa Kft 1998. ‒ 36-38. oldal. (Részletek), 1996. május 22.

A közös ima ideje
     "...Különös figyelemmel éljétek át a Krisztus mennybemenetele és pünkösd ünnepe között lévő liturgikus időt, amely a cönákuIum (közös imahely) ideje.
     Emlékezzetek vissza arra az időszakra, amit együtt töltöttem az apostolokkal a jeruzsálemi cönákulumban, egyesülve az imában és a pünkösdi csodálatos esemény bekövetkezésére való lelkes várakozásban.
És mily örömmel szemléltem a Szentlélek leszállását aki lángnyelvek alakjában ereszkedett a jelenlévőkre és a teljes és tökéletes megváltozás csodáját vitte végbe bennük.
     Ez a közös ima ideje az Egyház és az egész emberiség számára, az Egyház számára, melyet meghívtam, hogy lépjen be Szeplőtelen Szívem cönákulumába.
Ebbe az új és lelki cönákulumba kell most betérnie minden püspöknek, hogy a velem való szüntelen ima által és általam elnyerhessék a Szentlélek különleges kiáradását. Ő majd kinyitja az értelmeket és a szíveket, hogy fogadják az isteni bölcsesség ajándékát és így eljussanak a teljes igazság megértésére és tökéletes tanúbizonyságukat adják Fiamnak, Jézusnak.
     Ebbe az új lelki cönákulumba kell belépniük a papoknak, hogy a Szentlélek megerősítse őket hivatásukban, és a velem és általam végzett imából erőt, biztonságot és bátorságot merítsenek arra, hogy Jézus Evangéliumát teljes egészében hirdessék és betű szerint megéljék, mint a kicsinyek, akik örömmel táplálkoznak minden szóval, ami Istentől való.
     Ebbe az új lelki cönákulumba kell belépnie minden hívőnek, hogy segítséget kapjanak keresztségük megélésére és a szentség felé vezető mindennapi útjukon világosságot és megerősítést kapjanak a Szentlélektől.
Csak így válhatnak a föltámadt és közöttetek élő Jézus bátor tanúivá.
     Ez a közös ima ideje e szegény emberiség számára, melyet megszálltak a gonoszság lelkei és feltartóztattak az élvezetek és a fösvénység, a bűn és a tisztátalanság, az önzés és boldogtalanság útján. Az emberiségnek most be kell lépnie Szeplőtelen Szívem cönákulumába: itt mint Anya megtanítom őket imádkozni és bűnbánatot tartani, elvezetem őket a bűnbánatra és a megtérésre, a szív és az élet megváltoztatására.
     Ebben az új és lelki cönákulumban felkészítem őket a második pünkösd ajándékainak fogadására, ami megújítja a Föld színét. (...)
     A tisztulás és a nagy szenvedés időszaka, amelyet most éltek át, legyen számotokra az állandó imádság ideje!
     Lépjetek be mindannyian Szeplőtelen Szívem új és lelki cönákulumába, hogy egyesüljetek velem, égi ÉdesanyátokkaI együtt mondott mélységes és szüntelen imában, arra várakozva, hogy beteljesedjék az immár közeli második pünkösd nagy csodája."

fiatalok0_530.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr1312319265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása