HTML

A Hajnal Szép Sugara

Szeretettel köszöntöm a kedves Olvasót, dicsértessék a Jézus Krisztus! Begyik Tibor vagyok, családapa, nyugdíjas kegytárgy-restaurátor. Blogommal - "A Hajnal Szép Sugarával" -, a hívek- és a jószándékú istenkeresők számára szeretnék rámutatni, a katolicizmus egyedülálló eredetiségére, az Egyház iránti hűségre és az ezzel szorosan egybefonódó Mária-tiszteletre. Fontos megjegyeznem, hogy a Szentíráson, az Egyház és a szentek tanításán túl, számomra a Mária-jelenések és általánosságban az "üzenetek" köréből kizárólagan az egyházilag kivizsgált, tehát befejeződött magánkinyilatkoztatások a követendők és a mérvadóak. A főcímben megjelenő "Hajnal Szép Sugara" kifejezéssel a Szent Szűz nevezte meg magát a Szeretetláng üzenetében (Lelki Napló II/100; Szent István Társ. 2010. Nihil obstat, Imprimatur: Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Nr. 494-4/2009). Blogom indíttatása nem csupán a saját, vagy a meggyőződésemet tükröző írások közzététele, hanem a figyelem felkeltése más, hitelesnek tartható forrásra és "linkre", mintegy élve az evangelizáció újabbkori eszközeivel, az internet adta lehetőségekkel! Abban a meggyőződésben teszem ezt, hogy ezzel részt vállalok az általános apostoli munkában (ld. 1Pét 2,9), a lélekmentésben, melynek felelősségét a Szent Keresztségben ruházta mindannyiunkra a Szentlélek. Részemről e 'misszió', az evangéliumi felhívás teljesítése: ,,Hirdesd az Igét! Állj elő vele akár alkalmas, akár alkalmatlan! Ints, kérj, buzdíts nagy türelemmel és hozzáértéssel!” (2Tim 4,2) Felelősek vagyunk ugyanis egymás lelki üdvéért! ----------------------------------------------------- LINK AJÁNLÓ: -------------------------- http://prochristo.blogspot.com http://mariaszazada.hu http://breviar.sk/hu http://katolikus.hu/igenaptar/ http://katolikusvalasz.blogspot.hu/ http://www.hagiosz.net/ ----------- http://www.wikiwand.com/hu/Port%C3%A1l:Katolicizmus ----------------------------------- http://www.eucharisztikuskongresszus.hu/ http://www.karizmatikus.hu/ --------------- http://www.katolikus-honlap.hu------------ http://hu.wikipedia.org/wiki/Portál:Szűz_Mária ---------------------------------------- http://www.depositum.hu/ http://www.prohungariasacra.blogspot.hu/ http://elhallgatott.lapok.hu/ -------------- www.ppek.hu ---------------------------------- http://www.plebania.net/ http://uj.katolikus.hu/ http://www.liturgia.hu/ http://juventutem.hu/ http://katolikusradio.hu http://www.keesz.hu http://www.adorans.hu/node/2048 http://www.pazmaneum.com http://www.szentsegimadas.hu/ http://www.szeretetlang.hu http://mariaut.hu// ----------------- http://engesztelok.hu ---------------------- http://www.kalazanci.ro/ima_07.html ---- http://prochristo.blogspot.hu/ -------- OLVASÓIM FIGYELMÉBE AJÁNLOM! --------- A felületen 200 poszt görgethető vissza. A kétszázadik alján látható "Következő oldal" nyitja meg az újabb 200 posztot (bár ez esetben a jobboldali felsorolás nem változik)!

Korábbi bejegyzések

Korábbi bejegyzések

Friss topikok

  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) A LORETÓI SZENT HÁZ TÖRTÉNETE 7. rész.
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:07) NAPI GONDOLAT
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:06) KÉT FELHÍVÁS!
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:05) ANNAK ÖRÜLJETEK, HOGY NEVETEK FEL VAN ÍRVA A MENNYBEN videó 3 perc 20 mp
  • csilla vargáné: leSZÁZALÉKOLTAK, 47% tüdö sziv -cukor csipöizületi kopás ..tüzelöre szeretnék segitséget kérni ...... (2024.01.15. 17:04) HITVALLÁS

Ez is csak hipotézis lenne? 1

Mottó gyanánt: Sok igaznak hitt dologról derült már ki, hogy beetetés volt,
miként sok összeesküvés elméletről is bebizonyosodott már,
hogy teljesen igaz!

     Számtalan beszámolót és elméletet olvashatunk az 56. október 30-i Köztársaság téri eseményekről, ám ezek többsége azért olyan "ál-tárgyilagos", hogy elrejtse az egészen egyszerű valóságot! Azt a valóságot, amely máig egyike a marxista internacionalisták legnagyobb szégyenének (nem csak 1956-tal kapcsolatban) hanem egész genocid gondolkodásmódjukat, és "vakond" természetüket illetően! Ők azok, akik titokban és óriási költséggel építgették "földalatti mozgalmukat", melynek végeztével az építőmunkások gyakran eltűntek! Az 50-es évek békeharcos "népidemokráciájának" két célja sejlik fel, egyik a legbrutálisabb megfélemlítés (elnyomás a hatalmuk stabilizálására), a másik az óriási ütemben való készülődés a III. Világháborúra! Valószínűleg e célból épültek a szupertitkos "mellék-metróalagutak" és AVH-s begrád rkpt 5 avh.JPGpincék is, mint például a Belgrád rakpart 5. szám alatt, amely benyúlt egészen a Duna alá és felfedezésekor döbbenten látták, hogy a szellőző ventilátor gyártási száma 1978 (!)! A megtorlás és háborús készülődés sötét pincéinek többségéről persze semmit sem tudni, de van olyan amiről most derült ki, hogy nagyberuházásként titokban épült, aztán épp az 1956-os forradalom és szabadság harc miatt maradt hirtelen félbe! (Lásd a legújabbat /videón/): http://index.hu/video/2014/04/12/titokzatos_beton-_es_kristalyalagut_budan/ Ám, azóta se ejtettek ezekről egyetlen szót sem, nincs műszaki térkép, dokumentáció, nincs költségvetési elszámolás! Kik és mire készülődtek a több 10 millió liter üzemanyag tárolására alkalmas metróalagúttal, egy füves vitorlázó-repülőtér mellett? Merthogy ezekre ment el az ország pénze! Az se derült ki, hogy mire lehetne használni a tízmilliárdos beruházású semmit!?  Egyet biztosan tudhatunk, hogy "semmi sincs elrejtve, ami nyilvánosságra ne jutna, és nincs olyan titok, ami ki ne tudódna. Ezért amit sötétben mondtatok, fényes nappal halljátok majd vissza, és amit a belső szobában fülbe súgtatok, a háztetőkről fogják hirdetni" (Lk 12, 2-3). rendorterror.jpg

     Kezdjük azzal, hogy a marxista-leninista gondolko-dásmód – alaptermé-szetéből fakadóan –, nem tud mit kezdeni a békés megmozdu-lásokkal, tüntetések-kel! (2-es kép 2006; 3-as kép Mosonmagyaróvár 1956) Nekik, látvá-nyos és vicsorgó ellenségkép kell, hogy igazolhassák, véres brutalitásukat, megfélemlítésükre! Ezért, minden velük mosonmagyarovar.jpgszemben álló békés tömegből igyekszenek rövidú-ton dühödt ellensé-get csinálni, kiprovo-kálni. Nem másért lövettek 1956. október 25-én a Parlament előtt Himnuszt éneklő békés tömegbe és ezért készülődtek egy hatalmas provokációra a Köztársaság téri Pártszékházban is! Röviden: ahhoz, hogy be tudják mocskolni a Szent Forradalmat, iszonyatosan fel kell hergelni a tömegeket, hogy majd "véres rongyként" mutogatható legyen a Nyugat felé: "íme a fasiszta veszély, melyet csak a szovjet csapatok segítségével tudtunk megfékezni"! Talán az egész október 23-i tüntetés, a Rádió előtti – szándékos – fegyveres elfajításával is ezt az aljas célt kívánták elérni, hogy a szovjet csapatok, hazánkban való maradását indokolttá tegyék. Csakhogy csúnyán elszámították magukat! Egyfelől a nép még fegyverrel kezében is fegyelmezett maradt, másfelől az agresszióval szemben hajlandó volt vérét is áldozni, édes Magyar Hazánk szabadságáért! Ráadásul – "fasiszta" – nem volt egy szál se! Így aztán valamit ki kellett találniuk a forradalom bemocskolására, mert a felkelés október 28-i győzelme, a szovjetek megtorpanása, az általuk kért fegyverszünet, halálos rémületbe ejtette a kommunistákat és kiszolgálóikat, családostól! Jóllehet, alaptalanul, bár ők tudták, hogy mi miatt kell félniük!

     28-val kezdődően teherkocsi számra hordták az élelmiszert, ruházatot és a fegyvereket a Köztársaság téri Pártházba. Látván ugyanis a forradalom 28-i győzelmét, az oroszokkal való tűzszünetet és a megszállók elképesztően nagy veszteségeit, biztonságba kívánták helyezni családtagjaikat és a beijedt elvtársakat, összesen (147 főt) a tér alatti un. "kazamatákban". – Ám ez csak a másodlagos terv volt.
     Ezt követte az elsődleges terv megvalósítása, a provokáció előkészítése (!) azon nyilvánvaló céllal, hogy a tűzszüneti megállapodások súlyos megszegésével vádolhassák a forradalmárokat. Ezért az épületbe 150 fős többségében ávh-s kötődésű, karhatalmi csoportosulás gyűlt össze. (Kérdés, ki lehetett a főtanácsadó?) Nem, mintha saját ötleteik ne lettek volna, ám az internacionalista felelősséget jobbnak vélték áthárítani a számukra tekintélyt jelentőkre!
     És a "receptúra" elkezdődött. 29-től kezdve, ablakaiból távcsöves puskákkal célozgattak a téren haladó emberekre, ipari tanulókra és a rendfelügyelő nemeztőrökre. Ezek közül némelyeket berángattak az épületbe, megkínozták vagy agyon is lőttek! Voltak azonban akiket a megveretések után, tervszerűen átkísértek a Mosonyi utcai rendőrségre, ahol persze nyomban szabadon engedték őket.
Így kelt híre – ami szándékuk szerint való volt –, hogy az "ávósok lövik a népet a Köztársaság téren"!  (Ilyen egyszerű!)
     Imádkozzunk az áldozatokért! (folyt.)
Felhasznált források nyomán:
1) http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g_t%C3%A9ri_csata
2) http://www.halas.net/hirek/5624-a-koeztarsasag-teri-pinceboertoenoek-titkai-a tanacsado.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretetlang.blog.hu/api/trackback/id/tr746560057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása